Dames

KELLY

De pruiken van de selectie Essential vallen voor iedereen in de basisverzekering. Deze pruiken hebben een degelijk binnenwerk en zijn altijd netjes afgewerkt. Wil je onze complete selectie met Essential pruiken zien? Vraag dan nu een catalogus aan via het aanvraagformulier ‘catalogus aanvragen

CLARA

Onze premium pruiken bieden net wat meer comfort en betere pasvorm. Deze pruiken zijn met de hand ingeplant. Ben je benieuwd naar de volledige selectie premium pruiken, vraag dan een catalogus aan via ons aanvraagformulier.

Naamloos-3

De Essential+ pruiken ogen heel natuurlijk waardoor je minder het gevoel krijgt dat je een pruik draagt. NHS biedt een grote selectie aan Essential+ pruiken. Om goed in beeld te krijgen wat we kunnen bieden op dit gebied, kun je onze catalogus aanvragen.

Naamloos-2

Premium plus pruiken zijn handgemaakt en sluiten perfect aan. Dankzij de module caps kan de diepte en de grootte van de muts verkleind worden zodat deze de vorm van het hoofd aanneemt. Ook onze premium+ pruiken zijn terug te vinden in de catalogus die je kunt aanvragen via het speciale formulier.

FEMINA

De pruiken die van echt haar gemaakt zijn onderscheiden zich door de perfectie en de glans van haar ten opzichte van synthetische pruiken. Het voelt aan als je eigen haar en is ook zodoende te stylen. Meer informatie over deze pruiken vind je terug in onze catalogus. Deze kun je aanvragen via het aanvraagformulier